Update

Wij hebben besloten definitief te stoppen met onze wandelspeciaalzaak. Een moeilijke beslissing, want wij vinden het nog steeds heel erg leuk. Na twee jaar zoeken naar een geschikte overnamekandidaat, willen wij echter graag verder en is dit ons inziens toch echt de beste beslissing voor dit moment.

Precies 2 jaar geleden hebben wij bekend gemaakt dat wij graag een nieuwe uitdaging aangaan. De wandelspeciaalzaak is naar ons idee af en een eigen camping hebben wij al lange tijd over gefilosofeerd. Wij willen dit nu dus echt laten gebeuren.

De afgelopen tweeënhalf jaar hebben wij (net als iedereen) een hele bijzondere tijd meegemaakt vanwege Corona. Vele uitdagingen kwamen op ons pad. Ondanks deze uitdagingen, hebben wij onze droom gehouden en de focus op de wandelspeciaalzaak niet verloren.

Intussen hebben wij een sterk concept voor onze camping ontwikkeld.

Wat wij voor ogen hebben, is een Wandelcamping. Hoe kan het ook anders…
Het zal geen grote camping worden met animatie, maar een kleinschalige camping in of nabij een natuurgebied waar je naar hartenlust kunt wandelen en genieten van de natuur. Je kunt bij ons terecht met een tent, vouwwagen, caravan of camper, maar ook overnachten in één van de trekkershutten.
Daarnaast gaan wij uiteraard onze expertise toepassen op onze wandelcamping door oplossingen te bieden voor wandelproblemen. Eigenlijk gaan wij dus hetzelfde doen als in onze wandelspeciaalzaak, maar dan zonder verkoop van wandelschoenen, kleding en rugtassen.

De komende tijd gaan wij gebruiken om onze droomplek te vinden. Niet in het buitenland, maar gewoon in Nederland. Nederland is mooi en heeft nog genoeg te ontdekken voor iedereen.

Mocht je trouwens een tip voor ons hebben van een camping die te koop staat of misschien te koop komt te staan, geef dat gerust aan ons door. Dat waarderen wij zeker!

Hartelijke groet,
Dennie en Monica van Herwijnen